مواد لازم:
100 گرم کره
100 گرم پنیر پارمزان
روغن گیاهی
60 میلی لیتر خامه
60 گرم پنیر رنده شده
نمک
پودر سیر
ماست خامه ای
فر رو با دمای 40 فارنهایت ( 200 سانتیگراد)روشن می کنیم.
سیب زمینی ها رو تمیز می شوییم و با یک کارد تیز یک طرف سطح پهن سیب زمینی رو به صورت لایه های نیم سانتی لایه لایه برش می زنیم ولی کارد را تا انتهای سیب زمینی نمی بریم تا شکل کامل سیب زمینی حفظ شود.
پنیر پارمسان و کره رو یه صورت ورقه ورقه می بریم و لابه لای برشهای سیب زمینی می گذاریم:(میتونیم از پنیر ورقه ای استفاده کنیم)
سینی فر رو چرب می کنیم و سیب زمینی ها رو روی سینی میگذاریم و کمی روغن روی اونا می ریزیم:
روی سیبزمینی ها نمک و پودر سیر می پاشیم.
حدود 45 دقیقه در فر می پزیم.
از فر در میاریم خامه رو روی اون می ریزیم .
پنیر رنده شده رو روی سیب زمینیها می ریزیم و دوباره 15 دقیقه در فر میگذاریم:
کمی ماست خامه ای جعفری و پیازچه خوردشده روش میریزیم و داغ سرو می کنیم.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.