آموزش طراحی سایت املت آواکادو » آشـــپزی به سبـــک الی

املت آواکادو

 

 

 1 گوجه خُرد شده (گوجه دراز پیشنهاد می شود)
4 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آب
کمی نمک و فلفل
سُس فلفل تند
1 آووکادوی پوست کنده و خُرد شده
1 قاشق غذاخوری پیاز سبز یا پیازچه خُرد شده
این املت را در اصل با ۴ بُرش بیکن درست می‌کنند. بیکن را می‌پزند، وقتی که سرد شد با دست تکه‌تکه‌اش می‌کنند و گوجه را در کمی چربی بیکن تفت می‌دهند (سوته می‌کنند) تا کمی غلیظ شود. اگر می‌خواهید بیکن را حذف کنید از اینجا شروع کنید.
گوجه را که پختید و هنوز گرم است، تخم مرغ‌، آب و ادویه و سُس را خوب هم‌بزنید. کمی کره (یا روغن زیتون) را در ماهیتابه داغ کنید، کف ِ کره که خوابید، مخلوط تخم‌مرغ را در ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را هنگام پختن، کمی به چپ و راست تکان دهید. وقتی زیر املت قهوه‌ای شد و رویش بست، از روی حرارت بَرَش دارید. روی نصف املت تکه‌های بیکن، گوجه پخته، تکه‌های آوُکادو و پیاز یا پیازچه بریزید، نصف دیگر املت را روی این مخلوط برگردانید و کمی حرارت دهید. املت آماده است و این مقدارش معمولا برای ۳-۴ نفر کافی است. املتی که عکس‌اش را می‌بینیم، سالم‌تر درست شده و گوجه و آووکادوی خام به آن اضافه شده.
به جای بیکن یا اضافه بر آن می توانیم از کمی پنیر (چدار یا گودای کم چربی مثلا) رنده شده هم استفاده کنیم. این املت را با کم و زیاد کردن چیزهای زیادی مثل میگو، شیر، فلفل سبز، … درست می‌کنند.

بازگشت