آموزش طراحی سایت املت فرانسوی » آشـــپزی به سبـــک الی

املت فرانسوی

مواد لازم:
تخم‌مرغ ۳ عدد
کره یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل
 
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را در کاسه کوچکی بشکنید و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید و با یک چنگال با حرکت سریع دست، مخلوط را هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود.
روی حرارت زیاد، ماهیتابه کوچکی را داغ کنید.
وقتی خوب داغ شد یک قاشق مرباخوری کره را جدا کنید و بقیه را کف ماهیتابه و روی دیواره‌اش پخش کنید، بعد از این‌که کره کف کرد و کفش خوابید، مایه املت را در ماهیتابه بریزید.
نکته خوب درآوردن املت فرانسوی، «سرعت» است؛ پختن این املت باید در حدود یک دقیقه انجام شود.
 با دست چپ دسته ماهیتابه را بگیرید و با حرکت جلو و عقب، نگذارید املت به کف ماهیتابه بچسبد، با دست راست هم چنگال را موازی کف ماهیتابه حرکت دهید تا املت خوشکلی به دست بیاید. طبعا زیر املت زودتر می‌پزد، با چنگال با حرکت‌های دایره‌ای، مایه شل روی املت را از مرکز به بیرون املت ببرید تا زودتر بپزد.
وقتی کف املت قهوه‌ای و برشته شد و رویش هنوز خوب نپخته، دسته ماهیتابه را بالا بیاورید تا شیب شود، چنگال را زیر املت ببرید و املت را روی خودش برگردانید یکی دو ثانیه صبر کنید و املت را با چنگال هُل بدهید توی بشقاب.
حالا کره باقیمانده را روی املت بمالید،
نکته خیلی فرانسوی اینست که باید بشقاب را پیش از سُراندن املت به آن، گرم کنید تا املت زود سرد نشود.

بازگشت