آموزش طراحی سایت املت فریتاتا ایتالیایی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » املت فریتاتا ایتالیایی
 

مواد لازم:
تخم‌مرغ ۶ عدد
مواد لایی مانند سبزی‌های خوش‌بو، پخته، پنیر، ...حدود ۳ قاشق چایخوری
روغن زیتون یک‌ونیم قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل

طرز تهیه:
(حتما طرز تهیه املت فرانسوی را مطالعه کنید)
تفاوت اصلی املت ایتالیایی با فرانسوی در مواد افزودنی‌ست که فرانسوی‌ها لای املت می‌گذارند اما ایتالیایی‌ها در تخم‌مرغ و مایه املت می‌ریزند و مخلوط می‌کنند.
تخم‌مرغ‌ها را با تخم‌مرغ‌زن حسابی بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود.
مواد افزودنی دلخواه‌تان را توی تخم‌مرغ بریزید و به هم‌زدن مخلوط ادامه دهید.
نمک و فلفل را در مخلوط بریزید. دو ماهیتابه متوسط هم‌اندازه آماده کنید، کف یکی را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید، ماهیتابه دیگر را روی حرارت بگذارید، داغ که شد بقیه روغن را در آن بریزید و پس از داغ شدن روغن، بی‌آن‌که به یک ایتالیایی بگویید، بقیه را به روش املت فرانسوی انجام دهید.
وقتی زیر املت برشته و رویش هنوز شل است، ماهیتابه دوم را روی ماهیتابه بگذارید، دو دسته ماهیتابه باید روی هم باشند تا بتوانید با یک حرکت صدوهشتاد درجه، جای ماهیتابه اول و دوم را عوض کنید، حالا باید روی املت، کف ماهیتابه دوم باشد و با کمی حرارت بپزد.
نکته : املت ایتالیایی را سرد می خورند اما املت فرانسوی داغ سرو می شود.

بازگشت