کافی شاپ
مواد لازم:
تخممرغ ۶ عدد
مواد لایی مانند سبزیهای خوشبو، پخته، پنیر، ...حدود ۳ قاشق چایخوری
روغن زیتون یکونیم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
تخممرغ ۶ عدد
مواد لایی مانند سبزیهای خوشبو، پخته، پنیر، ...حدود ۳ قاشق چایخوری
روغن زیتون یکونیم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
(حتما طرز تهیه املت فرانسوی را مطالعه کنید)
تفاوت اصلی املت ایتالیایی با فرانسوی در مواد افزودنیست که فرانسویها لای املت میگذارند اما ایتالیاییها در تخممرغ و مایه املت میریزند و مخلوط میکنند.
تخممرغها را با تخممرغزن حسابی بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود.
مواد افزودنی دلخواهتان را توی تخممرغ بریزید و به همزدن مخلوط ادامه دهید.
نمک و فلفل را در مخلوط بریزید. دو ماهیتابه متوسط هماندازه آماده کنید، کف یکی را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید، ماهیتابه دیگر را روی حرارت بگذارید، داغ که شد بقیه روغن را در آن بریزید و پس از داغ شدن روغن، بیآنکه به یک ایتالیایی بگویید، بقیه را به روش املت فرانسوی انجام دهید.
وقتی زیر املت برشته و رویش هنوز شل است، ماهیتابه دوم را روی ماهیتابه بگذارید، دو دسته ماهیتابه باید روی هم باشند تا بتوانید با یک حرکت صدوهشتاد درجه، جای ماهیتابه اول و دوم را عوض کنید، حالا باید روی املت، کف ماهیتابه دوم باشد و با کمی حرارت بپزد.
نکته : املت ایتالیایی را سرد می خورند اما املت فرانسوی داغ سرو می شود.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.