آموزش طراحی سایت لواشک زرد آلو » آشـــپزی به سبـــک الی

لواشک زرد آلو

 

فصل زرد آلو رو از دست ندید

مواد لازم:
1 كيلو زردآلو
نصف ليوان آب
روغن مايع به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم

طرز تهيه:
هسته‌ي زردآلوها را جدا مي‌كنيم و در قابلمه‌اي با كمي آب، نمك و يك قاشق سوپ‌خوري روغن مايع، روي حرارت مي‌گذاريم تا جوش آيد. سپس حرارت را كم مي‌كنيم تا زردآلو‌ها نرم شده و به راحتي پوره شوند.
زردآلوهاي پخته شده را پس از خنك شدن در يك صافي مي‌ريزيم و صاف مي‌كنيم.
يك ظرف مسطح چيني يا پلاستيكي را چرب كرده (روغن مايع به اندازه‌اي باشد كه يك لايه‌ي نازك از ظرف را بپوشاند) و زردآلوهاي صاف شده را در آن ‌مي‌ريزيم.
ظرف را كنار پنجره‌اي نورگير مي‌گذاريم. روي لواشك كمي نمك مي‌پاشيم و به مدت چند روز اجازه مي‌دهيم تا خشك شود.
پس از آماده شدن، لواشك را با كمك يك چاقو از ظرف جدا مي‌كنيم.

بازگشت