آموزش طراحی سایت دیپ گشنیز و لیمو » آشـــپزی به سبـــک الی

دیپ گشنیز و لیمو

 

این دیپ با ماهی سرو می شود.


مواد لازم:
۱/۲فنجان ماست خامه ای
۱/۲ فنجان سس مایونز
۱ عدد لیمو شیرازی
۱/۲ ق چ  زیره
۱/۲ ق چ پودر تخم گشنیز
۱/۲ ق چ شوید خشک
۱/۲ ق چ آویشن
۱/۴ ق چ پودر فلفل قرمز
۱/۲ ق چ کیپر یا خیار شور رنده شده
۱ ق غ برگ خوردشده گشنیز تازه
۱ عدد فلفل تند خوردشده بدون تخمه

دیپ گشنیز و لیمو

 

ماست و مایونز رو مخلوط می کنیم. لیمو رو نصف می کنیم و بسته به ذائقه آب اونو توی سس می ریزیم.

 

دیپ گشنیز و لیمو

 

ادویه ها و بقیه مواد رو اضافه می کنیم و  حداقل ۱ ساعت در یخچال با در بسته میگذاریم تا مزه ها ترکیب شود.
بازگشت