نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است که زردش نرم بماند
برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد.
کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل آبجوش میگذاریم.
در قابلمه رو می بندیم و دقیقاً 6 دقیقه و 30 ثانیه (390 ثانیه) میپزیم.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم.
برای تخم مرغ با روکش سیب زمینی تخم مرغ ها رو می پزیم و پوست می کنیم.
سیب زمینی ها را پس از پختن پوست می گیریم.
سیب زمینی ها را خوب له می کنیم با کمی ادویه و نمک خوب مخلوط می کنیم و کمی آرد اضافه می کنیم و وزر می دهیم تا حدی که به دست نچسبد.
با کمک آرد پوره سیب زمینی رو پهن می کنیم و تخم مرغ رو وسطش میذاریم و پوره سیب زمینی رو دور تخم مرغ می پیچیم.
پوره رو به صورت توپی در می آوریم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.