آموزش طراحی سایت پیده غذای ترکیه ای » آشـــپزی به سبـــک الی

» » پیده غذای ترکیه ای
 

 

مواد لازم براي داخل خمير
آرد گندم  3 ليوان
مايه خمير  1 قاشق غذاخوري
شكر  1 قاشق مرباخوري
آب ولرم  1 ليوان
نمك  1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي روي خمير براي 6 نفر
پياز متوسط 1 عدد
سير   2 تا 3 حبه
گوجه فرنگي متوسط 2 عدد
جعفري خرد شده  2 تا 3 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي    1 عدد
گوشت چرخ کرده  250 گرم
نمک و فلفل  به ميزان دلخواه
رب فلفل يا رب گوجه فرنگي  1 قاشق غذاخوري
آويشن  1 قاشق چايخوري
کره  25 گرم

طرز تهيه
1.    ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس 15 تا 20 دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد.
2.    پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
3.    خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد. بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد.
4.    كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسيم كنيد. بعد آنها را با سالاد فصل سرو كنيد.
5.    براي تهيه پيده از خمير نان باگت يا بربري به ميزان 450 گرم يا يك چانه نيز مي توان استفاده كرد

بازگشت