کافی شاپ
مواد لازم
3. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. 4 قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجهفرنگی ادویهدار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.
5. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.
7. مرغ ها را درون قیف پاپکرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.
2 عدد سینه مرغ بدون استخوان
6 قاشق غذاخوری سس تند
6 قاشق غذاخوری سس تند
2پیمانه مخلوط پنکک
یک پیمانه آب
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
یک پیمانه آب
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری سس تند و ادویهدار
دو قاشق چایخوری سرکه سفید
یک قاشق چایخوری نمک
سس تَبَسکو
روغن گیاهی
سس بلوچیز
ساقه کرفس
طرز تهیه
1. سینههای مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.
سس تَبَسکو
روغن گیاهی
سس بلوچیز
ساقه کرفس
طرز تهیه
1. سینههای مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.
3. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. 4 قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجهفرنگی ادویهدار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.
4. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.
5. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.
6. آنها را روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
7. مرغ ها را درون قیف پاپکرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.