برای این کیک پیتزا باید از خمیر پیتزای پخته شده که سس گوجه و پنیر روش مالیده شده استفاده کرد.
مواد لایه های مختلف به قرار زیر است:
لایه 1: مرغ پخته و کالباس سرخ شده و پنیر پیتزا
کف ظرف پیتزا رو چرب می کنیم. خمیر پخته شده رو روش میذاریم کمی سس گوجه و پنیر بعد تکه های مرغ پخته دوباره مقداری پنیر و کالباس سرخ شده.
یک لایه خمیر پیتزای پخته شده رو روی مواد قبلی میگذاریم و سس و پنیر
مواد لایه 2: کالباس خورد شده وآناناس تکه شده و پنیر
لایه 3 روی خمیر سس و پنیر زده گه روی لایه های قبلی میگذاریم شامل سبزیجات مثل قارچ و فلفل و پیاز و زیتون و فلفل دلمه ای قرمز
یک لایه خمیر پیتزای پخته شده رو روی مواد قبلی میگذاریم و سس و پنیر
مواد لایه 4: گوشت چرخ کرده سرخ شده و پپرونی سرخ شده و فلفل دلمه ای خوردشده و قارچ و پیتزا
لایه آخر پنیر و پپرونی روی خمیر پخته شده سس زده
دور تا دور لایه های روی هم چیده شده پیتزا رو با یک خمیر آماده مثل خمیر نان باگت می پوشونیم
می تونیم کیک پیتزا رو داخل قالب کمربندی بگذاریم یا یک ظرف گود و 25 تا 30 دقیقه در دمای 425 فارنهایت در فر بپزیم.
برش های مثلثی می زنیم و سرو می کنیم
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.