آموزش طراحی سایت همه ی آنچه باید از تخم مرغ بدانید » آشـــپزی به سبـــک الی

» » همه ی آنچه باید از تخم مرغ بدانید

همه ی آنچه باید از تخم مرغ بدانید

 
سه قدرت بزرگ
در مبحث فیزیک - شیمی ،تخم مرغ دارای ۳ مشخصه هست۰ سفیدی تخم مرغ به تنهایی این قابلیت را دارد که تبدیل به موس شود۰ زرده ی تخم مرغ قدرت امولسیون دارد۰در حالیکه این دو رنگ با هم به طور مشترک خاصیت منعقد شدن دارند۰


وزن مناسب
با توجه به سن مرغ و نوع نژاد ش ، یک تخم مرغ بین ۴۳ تا ۷۵ گرم وزن دارد که این وزن در حد متوسط به ۶۰ گرم میرسد  و از این ۶۰ گرم حدود ۵۰ گرم ان خوراکی هست۰
تخم مرغ ها طبق وزنشون طبقه بندی می شوند۰تخم مرغ بسیار درشت وزنی بیشتر از ۷۳ گرم دارد۰تخم مرغ درشت بین ۶۳ تا ۷۳ گرم وزن دارد۰تخم مرغ متوسط بین ۵۳ تا ۶۳ گرم و در نهایت تخم مرغ کوچک بین ۴۳ تا ۵۳ گرم هست۰
 
انتخاب درست
رنگ پوسته ی تخم مرغ بستگی به نژاد مرغ دارد۰ از لحاظ ارزش تغذیه ای و طعم هیچ فرقی بین تخم مرغ با پوسته ی سفید  با تخم مرغ با پوسته ی قهوه ای وجود ندارد در فر اوری تمام تخم مرغ هایی که در اروپا به فروش می روند به یک اندازه  استانداردهای بهداشت و سلامتی رعایت شده است۰

استفاده ی درستچه  تخم مرغی را کجا استفاده کنیم
یک تخم مرغ تا ۲۸ روز بعد از تخمگذاری مرغ قابل مصرف است۰در ۹ روز اول جزو دسته ی خیلی تازه قرار میگیرد ، از اونها میشه بصورت خام استفاده کرد یا بصورت نیمه پخته ۰ به عنوان مثال  برای تهیه ی سس مایونز، کرم پتیسیه، و کرم انگلیسی۰از اونها برای شیرینیپزی استفاده نکنید برای اینکه سفیدی تخم مرغ تازه به راحتی پف میکند۰
از تخم مرغ های تازه برای مصارفی که نیاز به پخت کامل دارند استفاده کنید مثل انواع املت، خمیر برای شیرینی پزی و ۰۰۰

قبل و بعد از دست زدن به تخم مرغ و شکستن ان ، حتما دست ها را شستشو بدید برای اینکه پوسته تخم مرغ دارای باکتری سالمونلا می باشد۰
در اروپا بر روی بسته بندی تخم مرغ ها در مراکز خرید  کد گذاری میشود که اجباری است۰ این کد با یک عدد شروع میشودکه نشانگر نحوه ی  نگهداری مرغ است۰
عدد صفر یعنی این تخم مرغ کاملا بیو یا ارگانیک می باشد و مرغ تغذیه شیمیایی نداشته۰
عدد یک یعنی مرغ در هوای ازاد زندگی کرده۰
عدد دو یعنی مرغ داخل ساختمان نگه داری شده در نتیجه از نور افتاب و هوای ازاد بی بهره بوده۰
عدد ۳ یعنی مرغ در قفس نگه داشته شده و تحرکی نداشته۰
به دنبال ذکر عدد حروف اول نام کشور تولید کننده ی تخم مرغ ذکر شده و شماره ثبت تولید کننده ی تخم مرغ یعنی دامدار۰

نگهداری تخم مرغ
بهترین جا برای نگهداری تخم مرغ  ترجیحا با بسته بندی یخچال است۰
تخم مرغ خام، شسته نشده با توجه به تاریخ مصرف نوشته شده بر روی بسته بندیش در قسمتی که کم ترین میزان سرما در یخچال رو داره  نگهداری کنید۰
تخم مرغ اب پز بین ۲ تا ۴ روز در یخچال نگهدارید۰
سفیده ی تخم مرغ خام  بین ۶ تا ۱۲ ساعت در ظرف در بسته در یخچال نگهدارید تا ۱ یک ماه هم میتواند در فریزر بصورت یخزده بماند۰
زرده ی تخم مرغ خام تنها ۲۴ ساعت در ظرف در بسته در یخچال قابل نگهداریست اما فراموش نکنید که دسرهایی رو که از تخم مرغ خام در تهیه ی اونها استفاده شده نباید بیشتر از ۲۴ ساعت در یخچال نگه داشت۰


با زرده تخم مرغ استفاده نکرده چه کنیم
می تونید در تهیه ی سس مایرنز ، سس هلندی ، کرم انگلیسی استفاده کنید یا به پوره سیب زمینی اضافه کرده و یا یک املت درست و حسابی اماده کنید۰
در تصیر روبرو نحوه ی درست کردن تخم مرغ پوشه رو میبینید۰


با سفیده تخم مرغ استفاده نشده چه کنیم
میتونید اونها رو فریزری کرده تا بعدا در جای مناسب ازشون استفاده کنید و یا از اونها در درست کردن مرنگ، ما کا رن یا موسلن استفاده کنید۰


بازگشت