کافی شاپ
مواد لازم برای خمیر :
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق غذا خوری
نمک ۳/۴ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ۲/۳ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
مواد داخل پیتزا:
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
اسفناج یا پیازچه ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر مخلوط کنید.2/3 پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید.
روغن زیتون رو اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با خمیر مخلوط شود . در این مرحله ممکن است به کمی دیگر آرد نیاز داشته باشید می توانید حدود نیم پیمانه آرد استفاده
کنید.
خمیر را حسابی ورز دهید در حد ۲ تا ۳ دقیقه که خمیری داشته باشید که به دست نچسبد
کنید.
خمیر را حسابی ورز دهید در حد ۲ تا ۳ دقیقه که خمیری داشته باشید که به دست نچسبد
ظرفی که قراره خمیر را به آن انتقال بدهید راکمی با روغن زیتون چرب کرده سپس خمیر را داخل ظرف با روکش پلاستیکی قرار دهید و 1 ساعت استراحت کند
قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ کنید .
پیازچه را خوب خرد کنید. استفاده از پیازچه یا اسفناج بستگی به سلیقه شما دارد.
پیشنهاد میکنم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که اسفناج را بخار پز کرده و کاملا آبش را بگیرید و استفاده کنید.اسفناج را می توانید با پیازچه یا قارچ و گوشت چرخ کرده تفت دهید.
همه ی مواد را با پنیر خوب مخلوط میکنیم
خمیرمان که حالا حسابی پف کرده است به 2 قسمت تقسیم می کنید یکی برای کف ظرف یکی برای روکش پیتزا .
می توانید از قالب کیک یا تارت و... سایز متوسط استفاده کنید. خمیر را کف ظرفتان باز کنید. مواد پیتزا را روی آن بریزید.
خمیر دوم را که کنار گذاشته بودید را روی آن انداخته و کاملا بپوشانید.
فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 425 فارنهایت روشن کنید.
روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و یک زرده تخم مرغ را بزنید با برس روی خمیر بمالید تا خمیر براقی داشته باشید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.