آموزش طراحی سایت لازانیا بوقلمون » آشـــپزی به سبـــک الی

 

لازانیا بوقلمون

 

مواد لازم:

خمیر مخصوص لازانیا=یک کیلو
گوشت بوقلمون=نیم کیلو
پنیر پیتزا رنده شده=۱۵۰ گرم
کنسرو قارچ=یک قوطی متوسط
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
سس بشامل یا سفید=۳ پیمانه
فلفل دلمه 200 گرم
کره=۱۰۰ گرم
خامه=۱۰۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی

 

 

طرز تهیه:
قارچ و گوشت بوقلمون را ریز خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود کمی نمک و فلفل می زنیم.
نصف لیوان از سس را به آن مخلوط می نمائیم می گذاریم آهسته چند جوش بزند. در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده می گذاریم بجوشد.
خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نگردد)بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
ته ظرف نسوز و مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم یک ورقه لازانیا روی آن می چینیم مقداری از مایه گوشتی که قبلا آماده کرده ایم روی آن می ریزیم کمی پنیر رویش می پاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار می دهیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و باز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا روی آنرا می پوشانیم بقیه سس را روی آن می ریزیم و بقیه پنیر را هم رویش می پاشیم و کره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت طبخ می نماییم تا روی آن طلایی شود.باید توجه داشت خامه را با سس مخلوط می نماییم.
 
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت