کافی شاپ
مواد لازم
يک و يک سوم پيمانه آب انار گرفتهشده
نصف پيمانه دانه انار
يک پیمانه شکر سفيد
آب يک ليمو ترش تازه
يک قاشق غذاخوري گلاب (دلبخواه)
طرز تهیه :
آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم، مدام هم ميزنيم تا شکر حل شود. بعد حرارت را بيشتر ميکنيم و ده دقيقه ديگر هم ميزنيم.
در اين مدت يک کف صورتيرنگي شکل ميگيرد که بهتر است آن را با کفگير بگيريم و بيرون بريزيم.
دانههاي انار را اضافه ميکنيم و آب ليمو ترش را هم ميريزيم و حدود پنج دقيقه ديگر روي حرارت ملايم هم ميزنيم.
قابلمه را از روي گاز برميداريم و يک قاشق از مربا را در يک ظرف نسبتا سرد، ميريزيم و امتحان ميکنيم که کش ميآيد يا مثل آب روان ميشود. اگر با چشم و حسي فهميديم به اندازه کافي قوام آمده، در آخرين لحظه گلاب را هم اضافه ميکنيم. (ميتوانيد گلاب را حذف کنيد)
خنک که شد مرباي آماده را درشیشه ميريزيم.
نصف پيمانه دانه انار
يک پیمانه شکر سفيد
آب يک ليمو ترش تازه
يک قاشق غذاخوري گلاب (دلبخواه)
طرز تهیه :
آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم، مدام هم ميزنيم تا شکر حل شود. بعد حرارت را بيشتر ميکنيم و ده دقيقه ديگر هم ميزنيم.
در اين مدت يک کف صورتيرنگي شکل ميگيرد که بهتر است آن را با کفگير بگيريم و بيرون بريزيم.
دانههاي انار را اضافه ميکنيم و آب ليمو ترش را هم ميريزيم و حدود پنج دقيقه ديگر روي حرارت ملايم هم ميزنيم.
قابلمه را از روي گاز برميداريم و يک قاشق از مربا را در يک ظرف نسبتا سرد، ميريزيم و امتحان ميکنيم که کش ميآيد يا مثل آب روان ميشود. اگر با چشم و حسي فهميديم به اندازه کافي قوام آمده، در آخرين لحظه گلاب را هم اضافه ميکنيم. (ميتوانيد گلاب را حذف کنيد)
خنک که شد مرباي آماده را درشیشه ميريزيم.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.