آموزش طراحی سایت لازانیا قیفی » آشـــپزی به سبـــک الی

لازانیا قیفی

 


مواد لازم:
سينه مرغ پخته شده = 1 عدد ( نصف سينه )
زردچوبه =1 قاشق چايخوري براي مرغ +1 قاشق غذاخوري براي خمير لازانيا
نمك= به ميزان لازم
پياز متوسط = 1 عدد
روغن مايع= 2 قاشق غذاخوري
خمير لازانياي گرد = 1 بسته
فلفل دلمه اي=1 عدد كوچك
قارچ = 250 گرم
كنسرو ذرت= 3 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا =1 بسته
سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
كره =براي چرب كردن كف ظرف
شير = يك ليوان
طرز تهيه:
پياز را با يك قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت دهيد و سپس مرغ را اضافه كنيد و بعد كمي تفت داده در قابلمه را بگذاريد تا بپزد ( 45 دقيقه ) در انتهاي پخت نمك را به آن بيافزاييد – پس از پخت مرغ را ريش ريش كرده – قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط ميكنيم – يعني مخلوطي از (مرغ ريش شده – فلفل دلمه نگيني خرد شده – قارچ نگيني خردشده – ذرت و كمي پنير پارمزان ) داريم.
يك بسته لازانياي گرد نياز داريم .
قابلمه بزرگتري را پر از آب كرده و كمي نمك، روغن و يك قاشق غذاخوري زردچوبه به آن اضافه ميكنيم و منتظر ميشويم تا جوش آيد.
سپس لازانياها را تك تك به آب اضافه ميكنيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط مي پزيم (‌در قابلمه را نگذاريد )
سپس قابلمه حاوي لازانيا را داخل سينك ظرفشوئي گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز ميكنيم ، تا زماني كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود.
سپس خميرها را يكي يكي بيرون آورده و روي دستمال تميزي پهن ميكنيم و بعد خمير را از وسط برش ميزنيم.
روي خمير برش خورده كمي مايونز مي ماليم و سپس خمير را با دست حالت قيف درست ميكنيم.
داخل قيف را با مخلوط گوشت و سبزيجاتي كه قبلا آماده كرده ايم پر ميكنيم.
روي مواد را كمي پنير رنده شده و پودر آويشن مي پاشيم.
و قيف ها را داخل ظرفي كه با كره سرد چرب كرده ايم مي چينيم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).
يك ليوان شير را روي تمام قيف ها مي ريزيم و سپس پنير موتزارلا را به شكل دلخواه روي آن مي پاشيم ( بهتر است پنير تمام سطح قيف ها را نپوشاند تا شكل اصلي نمايان تر باشد )
لازانيا را به مدت 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر بايد از قبل گرم شده باشد )
ميتوانيد پس از پخت روي لازانيا را با سس كچاب ( گوجه فرنگي ) تزيين كنيد.
و دليل استفاده از شير در اين لازانيا براي جلوگيري از خشك شدن آن است.

بازگشت