کافی شاپ
مواد لازم:
سينه مرغ پخته شده = 1 عدد ( نصف سينه )
زردچوبه =1 قاشق چايخوري براي مرغ +1 قاشق غذاخوري براي خمير لازانيا
نمك= به ميزان لازم
پياز متوسط = 1 عدد
روغن مايع= 2 قاشق غذاخوري
خمير لازانياي گرد = 1 بسته
فلفل دلمه اي=1 عدد كوچك
قارچ = 250 گرم
كنسرو ذرت= 3 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا =1 بسته
سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
كره =براي چرب كردن كف ظرف
شير = يك ليوان
طرز تهيه:
پياز را با يك قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت دهيد و سپس مرغ را اضافه كنيد و بعد كمي تفت داده در قابلمه را بگذاريد تا بپزد ( 45 دقيقه ) در انتهاي پخت نمك را به آن بيافزاييد – پس از پخت مرغ را ريش ريش كرده – قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط ميكنيم – يعني مخلوطي از (مرغ ريش شده – فلفل دلمه نگيني خرد شده – قارچ نگيني خردشده – ذرت و كمي پنير پارمزان ) داريم.
يك بسته لازانياي گرد نياز داريم .
قابلمه بزرگتري را پر از آب كرده و كمي نمك، روغن و يك قاشق غذاخوري زردچوبه به آن اضافه ميكنيم و منتظر ميشويم تا جوش آيد.
سپس لازانياها را تك تك به آب اضافه ميكنيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط مي پزيم (در قابلمه را نگذاريد )
سپس قابلمه حاوي لازانيا را داخل سينك ظرفشوئي گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز ميكنيم ، تا زماني كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود.
سپس خميرها را يكي يكي بيرون آورده و روي دستمال تميزي پهن ميكنيم و بعد خمير را از وسط برش ميزنيم.
روي خمير برش خورده كمي مايونز مي ماليم و سپس خمير را با دست حالت قيف درست ميكنيم.
داخل قيف را با مخلوط گوشت و سبزيجاتي كه قبلا آماده كرده ايم پر ميكنيم.
روي مواد را كمي پنير رنده شده و پودر آويشن مي پاشيم.
و قيف ها را داخل ظرفي كه با كره سرد چرب كرده ايم مي چينيم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).
يك ليوان شير را روي تمام قيف ها مي ريزيم و سپس پنير موتزارلا را به شكل دلخواه روي آن مي پاشيم ( بهتر است پنير تمام سطح قيف ها را نپوشاند تا شكل اصلي نمايان تر باشد )
لازانيا را به مدت 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر بايد از قبل گرم شده باشد )
ميتوانيد پس از پخت روي لازانيا را با سس كچاب ( گوجه فرنگي ) تزيين كنيد.
و دليل استفاده از شير در اين لازانيا براي جلوگيري از خشك شدن آن است.
سينه مرغ پخته شده = 1 عدد ( نصف سينه )
زردچوبه =1 قاشق چايخوري براي مرغ +1 قاشق غذاخوري براي خمير لازانيا
نمك= به ميزان لازم
پياز متوسط = 1 عدد
روغن مايع= 2 قاشق غذاخوري
خمير لازانياي گرد = 1 بسته
فلفل دلمه اي=1 عدد كوچك
قارچ = 250 گرم
كنسرو ذرت= 3 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا =1 بسته
سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
كره =براي چرب كردن كف ظرف
شير = يك ليوان
طرز تهيه:
پياز را با يك قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت دهيد و سپس مرغ را اضافه كنيد و بعد كمي تفت داده در قابلمه را بگذاريد تا بپزد ( 45 دقيقه ) در انتهاي پخت نمك را به آن بيافزاييد – پس از پخت مرغ را ريش ريش كرده – قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط ميكنيم – يعني مخلوطي از (مرغ ريش شده – فلفل دلمه نگيني خرد شده – قارچ نگيني خردشده – ذرت و كمي پنير پارمزان ) داريم.
يك بسته لازانياي گرد نياز داريم .
قابلمه بزرگتري را پر از آب كرده و كمي نمك، روغن و يك قاشق غذاخوري زردچوبه به آن اضافه ميكنيم و منتظر ميشويم تا جوش آيد.
سپس لازانياها را تك تك به آب اضافه ميكنيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط مي پزيم (در قابلمه را نگذاريد )
سپس قابلمه حاوي لازانيا را داخل سينك ظرفشوئي گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز ميكنيم ، تا زماني كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود.
سپس خميرها را يكي يكي بيرون آورده و روي دستمال تميزي پهن ميكنيم و بعد خمير را از وسط برش ميزنيم.
روي خمير برش خورده كمي مايونز مي ماليم و سپس خمير را با دست حالت قيف درست ميكنيم.
داخل قيف را با مخلوط گوشت و سبزيجاتي كه قبلا آماده كرده ايم پر ميكنيم.
روي مواد را كمي پنير رنده شده و پودر آويشن مي پاشيم.
و قيف ها را داخل ظرفي كه با كره سرد چرب كرده ايم مي چينيم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).
يك ليوان شير را روي تمام قيف ها مي ريزيم و سپس پنير موتزارلا را به شكل دلخواه روي آن مي پاشيم ( بهتر است پنير تمام سطح قيف ها را نپوشاند تا شكل اصلي نمايان تر باشد )
لازانيا را به مدت 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر بايد از قبل گرم شده باشد )
ميتوانيد پس از پخت روي لازانيا را با سس كچاب ( گوجه فرنگي ) تزيين كنيد.
و دليل استفاده از شير در اين لازانيا براي جلوگيري از خشك شدن آن است.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.