مواد لازم برای دلمه گوجه فرنگي با ژامبون :
گوجه فرنگي10 عدد
قارچ 500 گرم
ژامبون گوشت دودي 1000 گرم
خامه 300 گرم
پياز 300 گرم
آرد سفيد 7 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوجه فرنگي ها را شسته و آن ها را خشك كنيد. سر گوجه فرنگي ها را ببريد. با قاشق داخل گوجه فرنگي ها را خالي كنيد و مواد خالي شده را كنار بگذاريد. داخل گوجه ها نمك بپاشيد و آن ها را وارونه بگذاريد تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود. قارچ ها را بشوييد و حلقه حلقه كنيد. پياز را به صورت ريز خرد نماييد. مقداري كره را در ماهي تابه گرم كنيد. قارچ و پياز را در تابه تفت دهيد. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه هاي ريز خرد كرده و در ماهي تابه بريزيد. نمك، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگي ها ( را كه كنار گذاشته بوديد ) به مواد داخل تابه افزوده و تفت دهيد. گوجه فرنگي ها را از مواد پر كنيد و سر گوجه فرنگي ها را بگذاريد. كمي كره بر روي سر گوجه ها بگذاريد و در ظرف مناسبي قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه با حرارت 250 درجه ي سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.