آموزش طراحی سایت سيب زميني تنوری » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

 

سيب زميني متوسط: 8 عدد
کره: 200 گرم
کاغذ آلومينيوم فويل: 8 تکه (20×20)

جعفري خرد شده :50 گرم

 

طرز تهيه:

سيب زميني ها را در سيني فر بچينيد وسيني را 45 دقيقه در فر با حرارت 400 درجهء فارنهايت يا 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد. البته مدت زمان پخت به اندازهء سيب زميني ها بستگي دارد و مي توانيد با فرو کردن خلال دندان در سيب زميني ها از پخت آنها مطمئن شويد.اگر خلال دندان به راحتي در سيب زميني فرو رفت، پخته است. در ضمن، پس از 20 دقيقه سيب زميني را برگردانيد تا هردو طرف آن يکنواخت حرارت ببيند و بپزد.
سپس سيب زميني ها را از فر خارج کنيد و يک برش به شکل به علاوه روي آن ايجاد کنيد. دقت کنيد برش نبايد عميق باشد. سپس با استفاده از 4 انگشت به اطراف سيب زميني، سيب زميني را کمي ازهم باز کنيد وکمي پنير درميان آنها بگذاريد و دوباره آنها را ده دقيقه در فر قرار دهيد.
سپس سيب زميني ها را از فر بيرون بياوريد ومقداري كره گذاشته و جعفري بپاشيد

سيب زميني ها را گرم سرو کنيد.

 

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت