مواد لازم :
راسته گوساله : 300 گرم
فلفل سیاه : دو تا سه قاشق
روغن و نمک : به مقدار لازم
قارچ ، کرفس ، فلفل دلمه ای ، و گوجه فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوجه فرنگی ، کرفس و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کنید و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید سپس گوشت را به صورت تکه استیکی در آورید و با کارد روی آن بزنید تا نرم شود و به کلفتی دو تا سه سانتی متر ببرید و در یک تا دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و آن را نیم ساعت بخوابانید ، البته اگر آب پیاز را هم روی آن برزید ، گوشت نرم می شود اگر دوست دارید استیک را به صورت سرخ شده میل کنید ، تابه را روی آتش گرم کنید ، سپس دو قاشق روغن بریزید و پیش از آن که روغن دود کند استیک را در تابه بگذارید و شعله را کم کنید ، پس از سه دقیقه استیک را بر گدانید و روی دیگر آن نمک بپاشید و سپس در دیس بگذارید .
حال مخلوط آماده شده را می توان بر روی استیک سرخ شده و یا استیک کبابی بریزید ، اگر دوست دارید می توانید کمی رب گوجه فرنگی هم به مخلوط سبزی تان اضافه کنید .
منبع : سایت آشپزی ایران شف
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.