آموزش طراحی سایت استيك ژامبون با سس توت فرنگي » آشـــپزی به سبـــک الی

» » استيك ژامبون با سس توت فرنگي
 

 

مواد لازم برای یک نفر:
ژامبون گوشت یا مرغ یك برش عرضی به قطر دو سانتی‌متر
زرده تخم‌مرغ یك عدد
كورن فلكس نصف پیمانه
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس توت‌فرنگی
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یك قاشق چایخوری
توت‌فرنگی 10 عدد

 

 

طرز تهیه :
ابتدا یك سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخم‌مرغ و كورن فلكس گذاشته و در روغن سرخ كنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم كمی سرخ شود. پنج عدد از توت‌فرنگی‌ها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلو‌ط‌كن ریخته تا یك‌دست شود. پنج عدد دیگر را خرد كرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه كنید تا توت‌فرنگی‌ها له نشود، سس توت‌فرنگی‌ را روی استیك بریزید.
نكته:اگر سس خیلی غلیظ بود به آن كمی شیر اضافه كنید.
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف
 

بازگشت