آموزش طراحی سایت تورندو با سس گشنیز و ترخون » آشـــپزی به سبـــک الی

» » تورندو با سس گشنیز و ترخون

 

 

مواد لازم :

•فیله گوساله 250 گرم
•پیاز یك عدد
•سیر له شده یك تا دو حبه
•زرده تخم*مرغ دو عدد
•ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری
•سس گوجه*فرنگی نص ف پیمانه
•فلفل*سیاه یك قاشق چایخوری
•سركه نصف پیمانه
•كره آب شده 100 گرم
•روغن مایع یك قاشق غذاخوری
•قارچ 100 گرم
•نمك و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود.

آن گاه آن را بردارید و بگذارید خنك شود. بعد زرده تخم مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ماری داغ كنید. كره را كم كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید.آن گاه ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواداضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید.

تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب زمینی پخته یا سرخ كرده روی میز بگذارید و سرو كنید

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت