چيكن پارميجانا؛ غذاي ايتاليايي
غذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده ميشود. اين خوراك نيز متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا ميگوييم.
مواد لازم براي چهار نفر:
سينه مرغ كوچك بدون استخوان : 4 عدد
آرد: نصف پيمانه
پنير پارمسان: نصف پيمانه
نمك: يك قاشق چايخوري
ادويه همه كاره: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
اسپاگتي: به مقدار كافي
كره:2 قاشق غذاخوري
سير خرد شده: 2 حبه
رب گوجه فرنگي: يك تا دو قاشق غذاخوري
شكر: يك چهارم قاشق چايخوري
خامه: يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل: به مقدار كافي
برگ ريحان: 6- 5 برگ
جعفري تازه خرد شده: يك تا دو قاشق چايخوري
كره: 2 قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده: يك تا دو قاشق غذاخوري
پنير پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداري
طرز تهيه:
• ابتدا سينههاي مرغ را تكه كنيد سپس در مخلوط آرد بغلطانيد.
• سير را با سير خردكن خرد كنيد.
• كره را درون تابهاي آب كرده سپس سير را به آن اضافه كنيد و به مدت دو دقيقه آن را سرخ كنيد.
• رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل و شكر را به آن اضافه كرده هم بزنيد، سپس حرارت را كم كرده و بگذاريد تا ده دقيقه بپزد.
• خامه، جعفري و ريحان را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا 2 دقيقه ديگر نيز صبر كنيد سپس ظرف را از روي حرارت برداريد.
• روغن زيتون و كره را درون ظرف ديگري آب كرده و مرغها را در آن سرخ كنيد تا رنگ آن طلايي شود.
• اسپاگتي را طبق دستور روي بسته با كمي روغن زيتون و نمك بپزيد.
• كمي ديگر جعفري و پيازچه خرد كنيد.
• وقتي مرغها سرخ شدند آنها را از روي حرارت برداشته و تا داغ هستند روي آنها پنير موتزارلا و جعفري و پيازچه سرخ شده بريزيد، در اين فاصله اسپاگتي را آبكش كنيد.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.