برنج: 1 و نیم پیمانه
میگو پاک شده: 300گرم
سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته)
پیاز: 1 دونه بزرگ
سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن)
زعفران
نمک، فلفل
پودر زنجبیل
ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین)
طرز پخت:
پیاز رو ریز خرد کردم و با سیر خرد شده توی روغن (من روغن ربتون ربختم) تفت دادم...کمی زرچوبه هم زدم و گذاشتم خوب تفت بخوره.
سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کردم و
ریختم توش و گذاشتم تفت بخوره....میگوهای تمیز شده رو هم توش ریختم و نمک و
فلفل زدم...
من شنبلیله خشک داشتم که تو مدتی که پیاز و سیرم داشت تفت می خورد، توی آب خیسش دادم و با گشنیز تازه خرد شده اضافه کردم به مواد
من کمی پودر زنجبیل هم ریختم با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری ....7، 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کردم...میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
برنج رو آبکش کردم و کف دیگ رو روغن ربختم و سیب زمینی گذاشتم (شما اگه داشتین کاهو بذارین) یکی دو کفگیر برنج ریختم و موادم رو روش ریختم و دوباره برنج و .......
تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
زیر دیگ رو روشن کردم و حرارت رو متوسط کردم تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کردم...اگه لارم بود آب و روغن بدین روش
همین دیگه
پلوی خوشمزه تون آماده ست
با سبزی خوردن و ترشی محشره
امیدوارم جنوبی های عزیزم، ایراد کارم رو بگن...ما که خیلی خیلی خوشمون اومد...نوش جون
* منظورم از میگوی پاک شده، اینه که هم سر و دم و پوستش رو م یگیریم هم با نوک چاقو یه شکاف پشتش می زنیم و روده شو که مثه یه رگ سیاه هست در میاریم
منبع : سایت آشپزی ایران شف
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.