مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر 2 حبه
پیازچه 2 ساقه
پودر کاری 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 3 پیمانه(بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل سیاه 4 عدد
روش تهیه:
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.
سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.
روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.
در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.
اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید.
بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.
در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین کنید.
انرژی کل 1000 کیلوکالری
منبع : سایت آشپزی ایران شف
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.