مواد اولیه:
گوشت بدون استخوان یک کیلوگرم
پیاز و گوجه فرنگی از هر کدام یک عدد
روغن دو قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
آب دو و نیم پیمانه
بادمجان یک کیلوگرم
کره یک قاشق سوپخوری
آرد یک و نیم پیمانه
شیر دو پیمانه
آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل کبابی شش عدد
طرز تهیه:
* پیاز را خرد کرده و با روغن تفت داده تا طلایی شود.
* گوشت را خورشی خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت دهید.
* رب گوجهفرنگی، فلفل و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.
هنکار بیندی
* بادمجان را در فر یا روی اجاق کبابی کرده بعد از پوست کندن کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود.
* در ظرفی آرد را با کره تفت داده تا بوی خامی آن برود بعد شیر را ریخته و هم زده تا غلیظ شود.
* بادمجانها را ساطوری کرده و به سس سفید اضافه کرده نمک و فلفل بزنید.
* مایه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن گوشت را ریخته و با گوجهفرنگی و فلفل کبابی تزئین نمایید.
منبع : سایت آشپزی ایران شف
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.