آموزش طراحی سایت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

 

بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta، نام یک نوع پیش‌غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچهٔ آن به ناحیهٔ توسکانی و سدهٔ پانزدهم می‌رسد.
برای تهیهٔ این اشتهاآور، نان را گریل کرده و روی آن‌را سیر بمالید، سپس روغن زیتون کاملاً بکر، فلفل و نمک را بر روی آن بریزید.
همچنین در انواع مختلف امروزی آن ممکن است رویش را با فلفل قرمز تند، گوجه فرنگی، سبزیجات، انواع لوبیا، گوشت دودی و/یا پنیر بپوشانید.
برای تهیهٔ پرطرفدارترین نوع بروسکتا در خارج از ایتالیا نیز از ریحان، گوجه فرنگی تازه، سیر و پیاز یا پنیر موتزارلا استفاده می‌شود.

بروسکتا معمولاً به عنوان اسنک یا اشتهاآور سرو می‌شود

 

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت