برنج را دو بار شسته و آبکش كنيد. برنج را با بقيهي مواد درون یک قابلمه ريخته، درب آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اينكه به جوش آمد، بگذاريد به آرامي بجوشد تا مايع آن بخار شود (این کار حدود 15 دقيقه طول می کشد). آنها را از روي حرارت برداريد و با درپوش بسته به مدت 5 دقيقه قبل از سرو، كنار بگذاريد.
مناسب برای: ۶
مواد لازم:
•3 پيمانه برنج دانه بلند
•200 ميليليتر شير نارگيل
•200 ميليليتر آب
•2 سانتيمتر از يک تكه زنجبيل، كوبيده شده
•يک عدد برگ پاندان، شكسته شده و گره خورده
•¾ قاشق چايخوري نمک
چه چیزی بخرید: برنج دانه بلند, شير نارگيل
خلاصه ای در باره این رسپی:
ناسي لماك به عنوان غذاي ملي مالزي شناخته شده و همراه ايكان بيليس، مغز
خشكبار بو داده، تخم مرغ آب پز و سامبالهاي پر ادويه سرو ميشود. ناسي
لماك، لذيذ و خوش عطر است و همراهي عالي براي خوراک رندانگ گوشت گاو محسوب
مي شود.
اگر پلو پز دارید ميتوانيد اين غذا را درون آن بپزيد.
منبع : سایت آشپزی ایران شف
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.