کافی شاپ
مواد لازم برای ۴ نفر:
نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
ساق مرغ: ۸ عدد، بیاستخوان
ماست کمچرب: ۱۲۰ گرم
پوست لیمو: ۲ قاشق چایخوری رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۲- پس از حداقل نیم ساعت، تکههای مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکههای مرغ را پیوسته چرخانده و با قلممو باقیمانده سس را روی مرغها بمالید تا کاملا برشته شوند.
۳- ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغهای کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.
۳- ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغهای کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.
نکات:
از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو میتوانید در پخت این غذا استفاده کنید.
خلال دندانها را قبل از سرو خارج کنید.
برای خوشطعمتر شدن، داخل تکههای ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، میتوانید مرغ چیلی تهیه کنید.
خلال دندانها را قبل از سرو خارج کنید.
برای خوشطعمتر شدن، داخل تکههای ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، میتوانید مرغ چیلی تهیه کنید.
منبع : سایت آشپزی ایران شف
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.