مواد لازم :
روغن زیتون= 2 قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب= 300 گرم
نخود فرنگی =100 گرم
لیموی برش داده شده= 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو
زرده تخم مرغ 1 عدد
خردل 3 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون 75 میلی گرم
خامه غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ
کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید 45
دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج
کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد
شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید 20 دقیقه در فریزر
بماند.برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس
روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود.
حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.
پس از 20 دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.