آموزش طراحی سایت نان بروچن » آشـــپزی به سبـــک الی

 

نان بروچن

 

مواد لازم :
آرد  ۵۰۰ گرم
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
مایه خمیر فوری ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
شکر ۱ قاشق چایی خوری
روغن مایه ۱ قاشق سوپ خوری و ۱ قاشق چایی خوری
آب ولرم ۲۷۵ میلی‌ لیتر

مواد لازم برای رو مال :
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۲ پیمانه
 
طرز تهیه :
ابتدا تمام مواد خشک ( آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه فوری ) را با هم مخلوط کنید سپس روغن مایه را اضافه کنید سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید خمیر را در جای گرم به مدت ۱/۵ سأعت استراحت دهید . پس از این مدت خمیر را کمی‌ ورز دهید و چانه‌های مساوی بگیرید روی آنها را بپوشانید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود . پس از این مدت چانه‌ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بگذارید روی آنها را با برس رومال سرد شده بزنید سپس با چاقو چند برش دهید . سینی را در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید .
برای درست کردن رومال آرد و آب را با هم مخلوط کنید بعد روی شعله ملایم قرار دهید تا بلوری رنگ و غلیظ شود .
 

بازگشت