آموزش طراحی سایت پیراشکی پنچیک » آشـــپزی به سبـــک الی

پیراشکی پنچیک

 

پنچیک نوعی پیراشکی است به جای سرخ شدن در روغن در فرپخته می شود  

 
مواد لازم :
آرد ۳۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱/۵ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
مواد لازم کرم وانیلی :
شیر سرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری

طرز تهیه:
تمام مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، خمیر مایه ، شکر ) همه را با هم مخلوط کنید سپس کره و تخم مرغ و شیر ولرم را ریخته خوب مخلوط کنید کمی‌ ورز دهید خمیر را در ظرف گذاشته روی آن را بپوشانید در جای گرم بگذارید به مدت ۱/۵ سأعت استراحت کند تا حجم خمیر ۲برابر شود . بعد از این مدت خمیر را ۱ دقیقه دیگر ورز دهید از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید خمیر چانه بگیرید در سینی فر‌ کاغذ روغنی بندازید با فاصله بچینید دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی سینی را بپوشانید چانه‌ها را استراحت دهید . سپس در فر‌ ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید بعد از پخت وقتی‌ سرد شدند از وسط تا نیمه برش دهید کرم وانیلی را داخل آنها بریزید . برای درست کردن کرم وانیلی شکر و نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید شیر را کم کم به آن بیفزایید  تخم مرغ را را در آن بشکنید خوب هم بزنید تا مخلوط هم شوند روی حرارت متوسط قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد وقتی‌ از حرارت برداشتید وانیل را اضافه کنید .

بازگشت