آموزش طراحی سایت روش صحیح اندازه گیری و درجه فر » آشـــپزی به سبـــک الی

» » » روش صحیح اندازه گیری و درجه فر
 

روش صحیح اندازه گیری و درجه فر

 

هر آشپز و شیرینی پزی مدل اندازه گیری مواد غذایی خاص خودشو داره اما بهتره با استاندارد اندازه گیری آشنا شوید .
این اندازه ها در همه جای دنیا یکسان است.
يك ليوان آرد 125 گرم و يك ليوان شكر 200 گرم است . لیوانی که اینجا مد نظر است همان لیوان فرانسوی های قدیمی است که به آن شستی می گفتند.هرگز پیمانه را داخل آرد فرو نبرید بلکه با قاشق پیمانه را ازآرد پر کنید.
 
برای اندازه گیری کره :
يك ليوان كره = 225 گرم
نصف ليوان كره = 113 گرم = يك استيك
يك ق غ كره = 14.18 گرم
يك ق چ كره = 4.73 گرم
 
اندازه های مهم
يك ق چ = 5 ميلي ليتر / گرم
1 ق غ = 15 ميلي ليتر / گرم
1 انس = 28.35 يا همون 30 ميلي ليتر / گرم
1 ليوان = 250 ميلي ليتر
1 پاوند = 450 ميلي ليتر / گرم
3 ق چ = 1 ق غ
نصف ق غ = يك و نيم ق چ = 7 گرم
1 ليوان = 16 ق غ
يك چهارم ليوان = 4 ق غ
يك سوم ليوان = 5 ق غ + يك ق چ
يك ليتر = 4 ليوان
1 ق غ پودر ژلاتين = 7 گرم = 4 ورقه 10 در 23 سانتي
 
تبديل دماي فر به درجات مختلف :
Gas 1 = 140ºC = 275ºF
Gas 2 = 150ºC = 300ºF
Gas 3 = 160ºC = 325ºF
Gas 4 = 180ºC = 350ºF
Gas 5 = 190ºC = 375ºF
Gas 6 = 210ºC = 400ºF
Gas 7 = 220ºC = 425ºF
Gas 8 = 230ºC = 450ºF
Gas 9 = 240ºC = 475ºF
 
 
 

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.