آموزش طراحی سایت دسر نسکافه » آشـــپزی به سبـــک الی

 


 

 

مواد لازم براي 2 تا 3 نفر:
 
پودر نسكافه 1 قاشق چايخوري
شير سه‌چهارم پيمانه
شكر 80 گرم
زردة تخم‌مرغ 1 عدد
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
پودر ژلاتين 2 قاشق چايخوري
آب يك‌دوم استكان
 
طرز تهيه:
نسكافه را در ظرف گودي بريزيد و شير را كم‌كم به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. تا با هم مخلوط شوند سپس شكر را به آن‌ها اضافه كنيد و به هم‌زدن ادامه دهيد ظرف را بدون در‌پوش به مدت 4 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد. زردة تخم‌مرغ و وانيل را با چنگال كاملاً هم بزنيد و به آرامي به شير اضافه كنيد و مجدداً ظرف را به مدت 2 دقيقه با قدرت 40 درصد يا (متوسط پايين) در مايكروويو قرار دهيد تا خامي زرده گرفته شود. ژلاتين را با آب مخلوط كنيد و آن را به مدت 2 دقيقه با توان 20 درصد (پايين) در دستگاه بگذازيد و آن را به مواد بالا اضافه كنيد و مايه را در قالب دلخواه بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا كرم بسته شود.
نكته:
1ـ زمان ريختن زرده آن را مرتب هم بزنيد تا بسته نشود و آن را به يك‌باره اضافه نكنيد.
2ـ به جاي گذاشتن ژلاتين روي بخار كتري شما به راحتي مي‌توانيد براي درست كردن انواع دسرها كه ژلاتين دارند از روش بالا در مايكروويو استفاده كنيد.
3ـ براي راحتي كار مي‌توانيد ابتدا نسكافه را با كمي شير داغ مخلوط كنيد تا كاملاً در آن حل شود.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.