آموزش طراحی سایت دسر کرم گل رز » آشـــپزی به سبـــک الی

 

دسر کرم گل رز

 

مواد لازم:
زرده تخم‌مرغ –۵ عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) — سه چهارم پیمانه
وانیل  –یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر–یک و یک دوم پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)
مربای گل رُز–۱ پیمانه سرخالی
خامه (شیرین‌شده) –۲۵۰ گرم
اسانس رُز–۳ قطره
رنگ خوراکی قرمز–به مقدار لازم
ورق ژلاتین– ۵ عدد
آب جوش–یک چهارم پیمانه
گل‌برگ‌های رُز شکری –طبق دستور داده‌شده

روش تهیه:
۱- در ظرفی مناسب، زرده تخم‌مرغ را ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود. شکر و وانیل را به آن افزوده و با دور تند همزن برقی هم زده تا کرم‌رنگ، کش‌دار و غلیظ شود و ذرات شکر در زرده تخم‌مرغ کاملا حل شود؛
۲.در قابلمه‌ای مناسب، شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم  قرار دهید تا داغ شود. شیر داغ را به‌آرامی به مخلوط زرده تخم‌مرغ افزوده و مرتبا هم بزنید، سپس آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود (روش بن‌ماری). پس از آن، مخلوط را کنار گذاشته تا سرد شود؛
۳.مربای گل رُز را از صافی رَد کرده تا شربت آن جدا شود، سپس در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته تا به‌صورت پوره درآید؛
۴.در ظرفی مناسب، خامه را با همزن برقی هم زده تا فرم بگیرد، سپس پوره مربا را به خامه افزوده و با همزن برقی هم بزنید. مخلوط خامه را به‌همراه اسانس رُز و رنگ خوراکی به مخلوط زرده تخم‌مرغِ سرد‌شده، اضافه کنید و هم بزنید؛
۵.قالب مورد نظر را به‌مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد شود. ورقه‌های ژلاتین را به‌مدت پنج دقیقه در آب سرد خیس کنید. آن را از آب خارج کرده، سپس به قابلمه‌ حاوی یک چهارم  پیمانه آب جوش روی حرارت ملایم اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. ژلاتین را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و مجددا هم بزنید؛
۶.کِرم را در قالب سرد شده ریخته و به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کِرم خود را بگیرد. پس از این مدت، کِرم را از قالب خارج کرده و با گل‌برگ‌های رُز شکری تزیین و سرو کنید.

گل‌برگ‌های رُز شکری:

گل‌برگ‌های گل رُز هلندی را جدا کرده و کنار بگذارید. در ظرفی مناسب، یک عدد سفیده تخم‌مرغ را با چنگال هم زده تا کف کند. با کمک قلم‌موی آشپزی، روی گل‌برگ‌ها را به کفِ سفیده آغشته کرده و روی آن شکر بپاشید، سپس گل‌برگ‌ها را به‌مدت ۲۴ ساعت در سینی و روی حوله کاغذی در محلی تاریک قرار دهید تا خشک شوند. پس از این مدت، برای استفاده آماده است.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.