آموزش طراحی سایت ماهی شکم پر » آشـــپزی به سبـــک الی

ماهی شکم پر

 

مواد لازم:
ماهي سفید          1 عدد
گشنيز خرد شده      250 گرم
پياز خرد شده          1 عدد
سير خرد شده        250 گرم
تمبرهندي            به ميزان لازم
گردو                  50 تا 100 گرم
ادويه، نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم

طرز تهيه:
ماهي را كاملا تميز کنید و داخل شکمش را خالی کنید و پس از شستن خشک کنید.
مقداري نمك به ماهي بزنید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا نمک به خورد گوشت ماهی برود. 
پياز و سير را رنده کنید  و  با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده  و گردو ریز خرد شده کمی تفت دهید.
در ماهی تابه را ببندید.  بعد از 10 دقیقه  آب تمبرهندي را به آن اضافه کنید(تمبر هندی را در یک لیوان آب خیس کنید تا گوشت و هسته آن جدا شود سپس از صافی رد کنید و آب آن را در این غذا استفاده کنید) و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي حرارت بر دارید. 
از این مواد  داخل شكم ماهي را پر کنید و با نخ و سوزن شکمش را بدوزید .
در يك ظرف مقداري آرد بریزید  ماهي را آرام در آن بغلطانید، روغن را در ماهی تابه داغ کنید و  سپس ماهي را در ماهيتابه قرار داده یک طرفش که سرخ شد برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید. می توانید این ماهی را در فر هم قرار دهید.

بازگشت