شکر رنگی

 


مواد لازم :

    شکر
    رنگ خوراکی
    کیسه پلاستیک

شکر رنگی

 


 اصولا به ازای هر 100 گرم شکر (نصف لیوان)، 20 قطره رنگ خوراکی استفاده میشود. ترجیحا از رنگ خوراکی مایع استفاده کنید و اگر رنگ پودری دارید، اول رنگ را در چند قطره گلاب یا آب حل کنید تا رقیق شود.
شکر را داخل کیسه پلاستیک بریزید و رنگ را به آن اضافه کنید و آن را با دست مخلوط کنید چون شکرها داخل پلاستیکه مخلوط کردنش با دست خیلی راحته و بعد از اینکه به رنگ دلخواه ن رسیدید شکر را داخل بشقاب بریزید و حدود یکساعت در جای خشک و خنک قرار دهید. بعد از آن میبینید شکر حالت قلمبه یا توده ای شده، با دست آنها را از هم باز کنید و در کیسه های زیپ کیپ برای مصرف نگهداری کنید.
لازم بذکر است که اصولا همه تا اسم رنگ خوراکی میاد عقب نشینی میکنند و ترس از بیماری و ..... ولی باید بگم قرار نیست این شکرها را داخل چایی تون شیرین کنید بلکه برای تزئین کوکی بکار میره و روی هر کوکی فقط چند ذره شکر ریخته میشه پس خیالتون راحت باشه. با خوردن یه کوکی با شکر رنگی کسی خدای نکرده مریض نمیشه.



بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.