آموزش طراحی سایت رویال آیسینگ (مرنگ) » آشـــپزی به سبـــک الی

» » رویال آیسینگ (مرنگ)
 
 

 



رویال آیسینگ از اون کرم هاییه که خیلی کاربردیه از طرفی هم اگر از سفیده تخم مرغ به صورت خام استفاده کنیم ممکنه باعث بیماری سالمونلا میشه به همین دلیل من همیشه برای درست کردن رویال آیسینگ از پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ) که بهداشتی و پاستوریزه هست استفاده میکنیم
مواد لازم :
پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ) ..................... 2 قاشق غذا خوری
آب .................................................. ........ یک سوم پیمانه
پودر قند .................................................. . یک پیمانه
وانیل یا اسانس دلخواه .................................. یک دوم قاشق چای خوری
 
 
 
 
 
 

 


طرز تهیه :
پودر مرنگ و با آب مخلوط کرده و کمی با همزن میزنیم تا کف کند
سپس وانیل یا اسانس دلخواه را اضافه کرده و باز هم کمی با همزن میزنیم حالا پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و به همزدن با سرعت کم ادامه میدیم
بعد از مخلوط شدن پودر قند ها سرعت همزن و بالا برده و حدود 5 تا 10 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیرد مثل تصویر
این در حالتیه که بخوایم از رویال آیستینگ برای تزئین قند یا کیک استفاده کنیم
برای تزئین بیسکوییت ها نیاز به این غلظت نیست پس بعد از رسیدن به این حالت باید با قاشق آب اضافه کنیم و دوباره با همزن بزنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم . این کار کاملاً تجربیه و بعد از چند بار دستتون میاد که چطور عمل کنید .
توجه داشته باشید در موقع کار با رویال آیستیگ باید سرعت عملتون و بالا ببرید چون این کرم خیلی سریع خشک میشه
برای ماندگاری بیشتر روی ظرف رویال و با دستمال مرطوب بپوشونید
از این کرم برای انواع کیک ها ، شیرینی ها و تزئین قندها استفاده می شود

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.